Poskrbimo za nemoteno delovanje vašega voznega parka!

Predstavitev podjetja

Smo družinsko podjetje z več kot tridesetletnimi izkušnjami s prodajo vse potrebne opreme za interne servise za točenje goriva brez posadke na vašem dvorišču. Poskrbimo tudi za rezervnie dele za priklopna in vlečna vozila.

Naša ekipa

V začetku, ki segajo že v prejšnje tisočletje, smo se ukvarjali predvsem s prodajo vseh vrst rezervnih delov za tovorna vozila in prikolice.  Na prehodu v novo tisočletje pa smo sprejeli tudi nove tržne smernice in začeli izdelovati interne servise za točenje goriva podprte z računalniškim sistemom za nadzor in analizo iztočenega goriva.
Oba prodajna programa sta tesno povezana med seboj, mi pa smo tisti, ki bi našim poslovnim partnerjem ponjamo celovito rešitev za njihov vozni park.

Ob razširitvi naše dejavnosti se je pojavila tudi potreba po večjih poslovnih prostorih in novem, prostornejšem skladišču. Tako se sedaj nahajamo v Ajdovščini, samo 200 metrov od hitre ceste Vrtojba – Vipava.

Pod eno streho združujemo kup svetovnih proizvajalcev različnih artiklov, s področja oskrbe z gorivom, rezervnih delov in drugih področji, ki so z njimi povezane.

Iz dneva v dan se srečujemo in uspešno spopadamo z novimi izzivi, pred katere trg postavlja nas in naše poslovne partnerje. Z roko v roki rešujemo potrebe, želje in zahteve v podjetjih s področja prevozništva, gradbeništva, kmetijstva, gozdarstva in drugih vej gospodarstva.

Zadovoljstvo naših partnerjev je naš prvi cilj, njihovo zaupanje pa nas napolnjuje z optimizmom in energijo za nove izzive v prihodnje.