Poskrbimo za nemoteno delovanje vašega voznega parka!
Partnerji
Kontakt
TO-TI d.o.o.
Tovarniška cesta 15
5270 Ajdovščina
#EM#696f646c4471697361277962#EM#

T: +386 5 30 17 727

MECLUBE

MECLUBE je proizvodno podjetje, ki izdeluje opremo za distribucijo maziv, za vse specifične zahteve, pri čimer dajejo velik poudarek na sodelovanje s strankami za skupno rast in razvoj. Gre za mlado dinamično družinsko podjetje, ki je že osvojilo vse znanje iz svojega področja in ima usposobljene strokovnjake. Stankam stojijo ob strani in zagotavljajo kakovost. Do danes že dosegajo vse zahtevane standarde po certifikatih ISO 9001:2008. Meclube se konstantno razvija z novimi produkti in projekti za izboljšanje dela in distribucije maziv.

Meclube nudi strankam dostopnost globalnih storitev, ki jo zagotavlja širok nabor izdelkov. Zaradi dobrega razmerja med kakovostjo in ceno ter razumni roki dostave je Meclube prava izbira. Zahvaljujoč fleksibilnosti njihove proizvodnje so zmogli vzpostaviti izjemen odnos s svojimi strankami v prilagajanju barvam in blagovnim znamkam podjetij na standardnem obsegu izdelkov. Prodajni krog so sklenili s hitro in učinkovito storitvijo asistence.

MECLUBE proizvaja: 

  •  izdelke za distribucijo maziv (ročne mazalke, akumulatorske mazalke, pnevmatske mazalke, mazalci, cevi in ostala dodatna oprema, ročne črpalke za olje, pnevmatske črpalke za olje, električne črpalke za olje, …),
  •  aspiratorje za menjavo olja,
  •  izdelke za črpanje rabljenega olja,
  •  potisne razpršilce – čistilce,
  •  avtomatski navijalci za cevi (zrak, voda, olje, nafta, …) itd.
Vsi izdelki tega partnerja

meclube logo S